top of page

Волонтери BIMEX Ukraine допомагають найбільшій дитячій лікарні України

12 квіт. 2024 р.

Відповідальний бізнес у війну не обмежується лише успішною працею у своїй галузі та сумлінною сплатою податків. Волонтерська допомога для багатьох компаній стала важливим і невід'ємним напрямком діяльності.

Для компанії BIMEX Ukraine, лідера ринку IT-рішень для інфраструктурних замовників, вже звичною стала допомога лікарняним закладам України. 

 

У березні колектив компанії BIMEX Ukraine надав потужну волонтерську допомогу БФ “Фондові освітніх ініціатив” із сортуванням та логістикою допомоги з Великої Британії від Yorkshire Aid Convoy. Нагадаємо, на початку березня волонтери з Великої Британії доставили в Україну сім повних вантажівок з гуманітарною допомогою. Частину засобів медичного призначення після з'ясування потреби вирішили передати до Національної дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит” у Києві. Серед іншого, волонтери BIMEX Ukraine відвантажили коляски, ходулі, іграшки для дітей, засоби гігієни, а загалом було передано близько п’яти палет вантажу.


Потреби тут постійні, подекуди специфічні, а часом абсолютно звичайні: від сучасного лазерного ножа до іграшки або книжки. Зустрівшись та поспілкувавшись із керівництвом лікарні, волонтери BIMEX Ukraine уточнили найбільші технічні запити, а також з'ясували, як можуть бути корисними ще й своєю спеціалізацією. “Наразі ми вже почали працювати над IT-допомогою”, - розповідає проджект-менеджер компанії Віталій Карназей.

НДСЛ “Охматдит”, яка цього року відзначає своє 130-річчя з дня заснування, відома на всю Україну завдяки унікальним можливостям лікувальної бази. “Охматдит” надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу дітям з усієї України.


Після 24 лютого 2022 року медичну допомогу тут можуть отримати всі пацієнти, незалежно від віку, якщо нещастя спіткало всю родину. У перші місяці війни до найбільшої дитячої лікарні України поранених привозили цілими сім'ями, де їм надавали всю необхідну допомогу та піклування.


Звучить незбагненно жахливо, але досі українські діти отримують поранення в результаті бойових дій. В “Охматдиті” вже напрацьований величезний досвід лікування таких поранень. Разом з тим лікарня продовжує діяльність за своєю спеціалізацією, як найбільша дитяча спеціалізована лікарня.


Долучайтесь до допомоги! Разом вистоїмо та переможемо!

bottom of page