top of page

Bimex забезпечила IP телефонами ДСНС України

30 січ. 2024 р.

IP телефони для державних структур у воєнний час – це не просто сучасна технологія, а потужний інструмент для забезпечення безпеки, координації дій і оперативного прийняття рішень.

У сучасному світі, де швидкість та ефективність є ключовими факторами, модернізація системи зв’язку за допомогою IP телефонів є надзвичайно важливою.


Так, IP телефони використовують передову технологію, яка дозволяє передавати голосову інформацію через Інтернет. Це не лише забезпечує якісний зв’язок, але й сприяє значному збереженню коштів на комунікаційних послугах.


У травні цього року компанія Bimex виграла тендер на постачання понад тисячі комплектів обладнання для IP телефонії на замовлення центру зв’язку та управління державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), запропонувавши найкращі цінови умови та строки постачання.


IP телефонія від Cisco


“Згідно умов, у державній установі було впроваджено мережеве обладнання нашого партнера Cisco для IP телефонії”, – розповідає менеджер компанії Bimex Олександр Сущик.

Варто зазначити, що моделі цього виробника мають безліч технологічних переваг, зокрема: оснащуються портами з пропускною спроможністю в 100 Мбіт/сек. Є й гігабітні варіанти. IP-телефони цієї марки відрізняються і кількістю SIP-ліній: від 1 до 4 і більше. Також є варіанти з підтримкою живлення через інтернет-кабель.


Деякі пристрої оснащуються великими кольоровими дисплеями, що забезпечує комфортне використання. Всі моделі оснащені функціями гучного зв’язку, кнопками швидкого набору, а також функціональними клавішами тощо.


Навіщо IP телефони


IP телефони для державних структур у воєнний час – це не просто сучасна технологія, а потужний інструмент для забезпечення безпеки, координації дій і оперативного прийняття рішень.


Використання цих телефонних систем може значно покращити комунікацію між воєнними пунктами з’єднання, сприяючи успішному проведенню операцій і захисту національної безпеки.


Також це має вирішальне значення для підвищення ефективності операцій з реагування на надзвичайні ситуації та порятунку життів, посилення заходів кібербезпеки для захисту систем зв’язку від кібератак.


Тож, цей крок у напрямку модернізації системи зв’язку підрозділів ДСНС принесе багато переваг. Зокрема, використання IP телефонів дозволить забезпечити швидкий, надiйний та ефективний обмiн інформацiєю в будь-який час. Також це допоможе покращити роботу ДСНС.


Завдяки IP телефонам, сполучення медичного персоналу у локацiях ДСНС стає багатофункцiональним. Вони можуть не лише говорити один з одним, але і обмiрковувати стратегiчне планування роботи, проблеми безпеки i оперативно реагувати на них.


Власне з минулого року суспільство спостерігало за роботою державних служб фактично у режиму нон-стоп. Більше того, вони й надалі продовжують так працювати.


Джерело HiTech.Expert

bottom of page